top of page

Om oss

Astmir IT är ett företag som erbjuder online utbildningar inom olika områden av informationsteknologi. Vi har ett brett utbud av kurser på olika nivåer, från grundläggande till avancerade, som täcker de mest efterfrågade och aktuella ämnena inom IT, datorkunskap och datoranvändning, MS Windows 11, 10 och Microsoft 365 samt erbjuda snabb och effektiv IT-support.

Bakgrund

AstmirIT grundades av Aster Demeke-Hansson, en Microsoft certifierad IT-specialist som har lång erfarenhet av att arbeta med Microsofts produkter och lösningar.  

 

Vårt mål är att ge dig den kunskap och kompetens du behöver för att använda Microsofts teknologier effektivt och professionellt, oavsett om du är en nybörjare eller en avancerad användare.

 
Vårt mål är att ge dig den kunskap och kompetens du behöver för att använda Microsofts teknologier effektivt och professionellt, oavsett om du är en nybörjare eller en avancerad användare.  

På vår webbplats kan du hitta information om de olika kurserna, se utbildningsvideo, utbildningsmaterial och övningar, läsa om oss, samt anmäla dig till den kurs som passar dig bäst. 

 

Vi har också IT-supporttjänst för dataåterställning och säkerhetskopiering kan du känna dig trygg med att dina viktiga data är säkra och tillgängliga vid behov. Vi hjälper dig att implementera en effektiv backupstrategi och står redo att assistera dig vid dataåterställning om olyckan skulle vara framme. Med vår hjälp kan du minimera risken för dataförlust och säkerställa kontinuiteten i din verksamhet.

Oavsett dina IT-behov kan AstmirIT:s online IT-supporttjänst ge dig den hjälp och expertis du behöver för att lyckas i den digitala världen.

Bakgrund

Vi på AstmirIT tror på att leverera enastående service till våra kunder som överträffar förväntningarna. Vårt åtagande sträcker sig bortom att bara tillhandahålla IT-lösningar; vi strävar efter att vara din partner i att maximera din potential och framgång genom innovativa teknologiska verktyg och utbildningar.

Högkvalitativa Utbildningar:

​Vi förstår att kompetens är nyckeln till framgång i dagens digitala era. Våra utbildningar är utformade för att vara relevanta, engagerande och banbrytande för att ge dig de färdigheter du behöver för att blomstra i en snabbt föränderlig teknologisk miljö.

 

Snabb och Effektiv IT-Support:

Din tid är värdefull, och vi är här för att säkerställa att du inte förlorar den till tekniska hinder. Vår IT-support är oöverträffad när det gäller responsivitet och problemlösning, vilket gör att du kan återgå till dina affärs- eller studieaktiviteter snabbt och smidigt.

Kontinuerlig Förbättring:

Vi tar din feedback på allvar. Genom att lyssna på våra kunders behov och önskemål kan vi kontinuerligt förbättra våra tjänster och utbildningar för att säkerställa att de är relevanta och uppfyller de högsta standarderna.

 

Vi strävar efter att inte bara förmedla IT-kunskaper, utan också att fungera som en katalysator för din personliga och professionella tillväxt. Genom att samarbeta med oss ​​kommer du inte bara att lära dig att behärska Microsofts produkter och lösningar, utan också att inspireras att utforska nya möjligheter och att fullt ut utveckla din potential.

AstmirIT är inte bara en leverantör av IT-tjänster; vi är din partner på resan mot framgång och innovation i den digitala världen.

Kontakta oss idag för att lära dig mer och komma igång med våra tjänster.

bottom of page